Riktiga människor som snickare på byggföretag

Modern teknik = bättre metoder för att bygga. Det är lättare att planera och skapa 3D-ritningar först som man sedan kan gå efter när man bygger. Och med alla nya verktyg och maskiner, det blir betydligt lättare och går snabbare att utföra renoveringar och nybyggnationer. Så där du tidigare behövde ha ett byggföretag hemma hos i dig i flera veckor för att få ett projekt färdigt kan det nu räcka med ett visst antal dagar. Och hur skönt är inte det egentligen. Väldigt skönt skulle jag säga.

När vi renoverade vårt kök så hade vi hantverkare från Alnö Bygg och Måleri hemma hos oss i över en månad, så det tog tid, men det blev bra. Sen är det klart att en köksrenovering är en väldigt omfattande och avancerad renovering och att det finns många andra som går betydligt mycket snabbare. Tyckte de gjorde ett bra jobb, så rekommenderar dem varmt som byggföretag för er i Sundsvall. En sak, som dock inte har så mycket med dem att göra, är att det hade varit coolt att kunna se köket i en sådan där 3D-modell via datorn först. Det är möjligt idag men var inte möjligt på den tiden du vi utförde vår renovering. Men tekniken går framåt hela tiden, det är sjukt vad fort det går egentligen.

Snart är det kanske inte ens hantverkare som sköter jobben på byggföretagen utan då kanske det är robotar istället. Lite skrämmande. Än så länge är jag glad att det är riktiga människor som jobbar som snickare på Alnö Bygg och Måleri och inte AI-robotar.

Du gillar kanske också...