Tur för mig att det finns teknisk hjälp att få

Om du, liksom jag, inte är speciellt teknisk eller datakunnig av dig så lever vi i en hopplös värld just nu. Tekniken utvecklas allt snabbare och vi uppfattas om mer och mer korkade. Mina söner på tio och tretton år är smartare än jag när det kommer till teknik och datakunskap. Jag vill vara teknisk och kunna fixa problem som har med tv:n eller ljudsystemet att göra. Jag säger att jag ska lösa det, börjar fippla med fjärrkontrollen, startar om systemet och det fungerar när jag sätter på tv:n eller vad det nu är igen. Jag har ofta tur och det är turen jag lever på. Men när det kommer till dator och andra mer avancerade maskiner så vet jag inte alls hur jag ska gå tillväga, jag har också svårt att erkänns att jag behöver hjälp av mina barn för att jag inte förstår. Men nu har jag accepterat att jag aldrig kommer att bli bra på datorer så därför har jag kommit i kontakt med ett företag, Tolls Dataservice i Borlänge. De är riktigt duktiga på allt som rör teknik, dator och annat strul som jag får spader på. De erbjuder framförallt dataservice i Borlänge och deras tjänster är eftertraktade. Jag har flera gånger kommit dit med min bärbara dator under armen när jag inte förstår någonting men de är också riktigt duktiga på att åtgärda riktiga problem. En gång visade det sig att kylarfläkten i min dator hade slutat fungera. Det åtgärdade dem på en timma och kontaktade mig så fort det var klart. De har god kunskap om dataservice för olika typer av produkter och varumärken. de har både originalreservdelar och andra typer av reservdelar beroende på kundens önskemål och prisbild. Jag vill att det ska fungera och det så länge som möjligt så jag brukar ta det bästa alternativet. Men en annan gång jag kom dit så var det något fel på vår kamera, de tog en titt på den och sa att det skulle bli lika dyrt att laga den som det skulle bli att köpa en ny, det är sånt man uppskattar som kund, att de ger en fackmannamässig information och inte utnyttjar en för pengarnas skull. Som sagt, rekommenderar starkt Tolls och deras dataservice i Borlänge.