Framtiden – kontorsstädning av robotar

Med den nya tekniken som kommer så är det inte alltför konstigt och främmande att tänka sig att man om några år kommer att ha robotar som sköter många av våra hushållssysslor åt oss. Och på arbetsplatser kommer det vara robotar som har hand om kontorsstädningen istället för städare från en firma som Aquarele Städfirma. Samtidigt som det är lite coolt och häftigt och man blir spänd på att se hur det blir så är det även lite skrämmande. Lite skrämmande i den bemärkelsen att hela våra liv kommer att vara kontrollerade av robotar. Ärligt talat, för samtidigt som det är coolt, så är det fruktansvärt skrämmande när man tänker på det.

Vet att det finns många som bara ser fram emot framtiden och allt sådant men jag är inte en av dem. Lite för orolig blir jag över att jag inte längre ska få sköta mitt eget liv utan att allting ska kontrolleras av robotar så att hela livet blir kartlagt in i minsta detalj.

Än så länge är det vanligare att ta hjälp med företags- och kontorsstädning via städfirmor så som Aquarele Städfirma, och det kommer väl att hänga kvar. Och att skillnaden då snarare blir mellan vilka det är som har hand om det, om det är vanliga människor eller robotar.